Opusti se

Teme koje će vam pomoći da se opustite

U saopštenju se navodi da Dokhejr ima bogato lidersko iskustvo u različitim industrijama širom sveta i više od dvadeset godina uspešne profesionalne karijere.

Dodaje se da je u okviru jednog od najvećeg globalnog maloprodajnog lanca „Ahold Delez“ bio odgovoran za rukovođenje divizijom „To go“ u okviru brenda Albert Hejin, gde je, kako se navodi, ostavio snažan doprinos u širenju novih kanala prodaje i lansiranju inovativnih digitalnih projekata koji su podigli ukupno iskustvo kupovine na najviši nivo.

Ističe se da je Dokhejr u protekle dve godine predvodio jednu od najvećih fitnes kompanija u Holandiji, gde je u potpunosti reorganizovao posao i ponovo pokrenuo novu digitalnu platformu od fitnesa do zdravlja.

Kako se navodi, Jan-Vilem Dokhejr predvodiće u Srbiji gotovo 13.000 zaposlenih, a pozicija generalnog direktora u kompaniji „Delez Srbija“ biće prilika da bogatim internacionalnim iskustvom podrži već stabilan lokalni tim, kao i da inovativnim i liderskim pristupom podigne poslovanje kompanije na naredni nivo.

Dokhejr je rođen u Holandiji, diplomirao je na Univerzitetu Groningen, a liderski potencijal je dodatno usavršavao na Poslovnoj školi na Harvardu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *