Opusti se

Teme koje će vam pomoći da se opustite

total tv

Gledanje televizije nije samo stvar ukusa, već i navike, rituala bez kojeg teško zamislimo svakodnevnicu. Total tv paketi predstavljaju modernu ponudu televizijskog sadržaja u velikom broju raznovrsnih kanala, namenjenih za ispunjavanje potreba apsolutno svih današnjih gledalaca televizije. 

Total tv paketi rezutlat su iscrpnog rada provajdera, koji skoro 20 godina kontinuirano uvodi inovacije u svom radu. Danas su dostupna 3 osnovna paketa, koja se mogu dopuniti željenim sadržajima u okviru odabranih pojedinačnih programa. Veliki je broj prednosti koje daju Total tv paketi, i neke od njih biće navedene u nastavku teksta. 

Total tv paketi daju veliki broj kanala

Raznovrsnost je najčešće prvi kriterijum prema kojem se biraju provajderi televizijskog programa. Total tv paketi kreirani su sa stanovišta obimne raznolikosti kanala, kako bi se ispunile potrebe i najzahtevnijih gledalaca televizije. Tri osnovna paketa daju između 51 i 118 standardnih televizijskih kanala, kao i specijalnih u HD rezoluciji od 18 do 46 programa, u zavisnosti koji Total tv paketi su odabrani. Svaki program može se stopirati, odnosno pauzirati, premotavati i snimati.

To je veoma raznovrstan sadržaj, koji pored klasičnih programa omogućava gledanje svih svetski poznatih kanala, u svim sferama sporta, umetnosti, mode, muzike, filma, prirode i velikog broja drugih oblasti. Paketi koje karakteriše premijum ponuda daju i specijalne kanale – kao što su HBO i mnogi drugi. Dodatno, svaki korisnik može „otključati“ željeni program, što će biti naplaćeno uz mesečnu pretplatu.

Total tv paketi omogućavaju odlične funkcije televizije

Pored same raznovrsnosti sadržaja i programa koje daju Total tv paketi, postoji i veći broj drugih pogodnosti – prilagođavanja, podešavanja i aplikacija za ukus svih gledalaca. Jedna od njih je mogućnost premotavanja kanala i do 7 dana unazad, što je neverovatna prednost za korisnike koji nisu u prilici da u predviđenom terminu isprate omiljeni sadržaj – emisiju, informativni program, film, muzički događaj i slično. Pored toga, Total tv paketi pružaju mogućnost kreiranja liste omiljenih kanala, pa tako i kada korisnici ne znaju sve redne brojeve programa napamet, moguće je da ih dodaju na listu omiljenih kanala, na kojoj će jednim pritiskom tastera biti pokrenuti. Dodatno, mgouće je i podesiti podsetnik, koji će dati signal da u određeno vreme počinje omiljena serija, emisija i drugi sadržaj. Istovremeno, podešavanje automatskog snimanja programa, može učiniti da korisnici pregledaju sadržaj i više puta uzastopno, iznova i iznova. 

Jedinstveno dizajniran i vrlo praktičan video klub uz koji su Total tv paketi postali još privlačniji i zanimljiviji, broji između 1.500 i više od 18.000 upečatljivih naslova, čak i za najzahtevnije gledaoce televizije. Programi u HD rezoluciji mogu se gledati na jednom uređaju, dok je celokupan sistem povezan na čak tri uređaja istovremeno. Uz to, svaka potrebna konsultacija, servisiranje, zamena, provera i tehničko rešenje, potpuno je besplatno. 

Današnji Total tv paketi predstavljaju veoma konkurentnu ponudu na tržištu provajdera televizije. Bogat sadržaj u velikom broju kanala, pogodnosti snimanja, premotavanja, kreiranja podsetnika i omiljene liste programa, kao i mnogo toga drugog inovativnog, učinilo je da Total tv paketi dobiju novi sjaj i ispune potrebe čak i najzahtevnijih gledalaca televizije. Same programe prati besprekorna usluga, tehnička podrška, konsultacije i sve što je neophodno korisnicima, za vrlo kratko vreme se efikasno rešava.