Opusti se

Teme koje će vam pomoći da se opustite

Ukoliko ste u Beogradu turistički i nemate mnogo dana na raspolaganju rent a car je možda najbolja opcija koju možete izabrati. Javni gradski prevoz ume da bude zamoran, do određenih lokacija vam treba i po nekoliko autobuskih linija dok taksi prevoz ume da bude poprilično skup. 

Opcije i pogodnosti koje vam nudi rent a car su brojne. Dolaskom na aerodrom može vas dočekati vozilo koje ste prethodno rezervisali u jednoj od rent a car agencija. Rent a car aerodrom Beograd je idealno rešenje pogotovo za ljude iz poslovnog sveta. Osim toga imate opciju vozača ukoliko iz nekog razloga ne možete ili nećete da vozite. Mesto preuzimanja kao i mesto povratka vozila je stvar dogovora između  agencije i vas. Ono što je bitno za početak jeste upoznati se sa samim uslovima rent a car agencije. 

Ukoliko tražite uslugu rent a car Beograd savet je da istražite uslove više rent a car agencija jer ponekad umeju biti različiti pogotovo u cenovnom smislu. Pogotovo se raspitajte o tome šta tačno osiguranje pokriva a šta ne ali i o visini eventualno ušeća u šteti. 

Odabir rent a car agencije

Ako planirate da iznajmite automobil savet je da se dobro raspitate o rent a car agencijama. Izaberite nekoliko vama najodgovarajućih i uporedite cene usluga, način poslovanja. Pitajte i za depozit da li je potreban prilikom rezervacije vozila. Neke agencije ga na ne traže dok je u nekim obavezan. Sve ove informacije možete pribaviti putem interneta. Danas skoro svaka rent a agencija ima svoj sajt gde možete saznati sve što vas interesuje. 

Model automobila i dostupnost 

Ukoliko znate datum putovanja savet je da rezervišete vozilo odmah. Na taj način ćete zasiurno dobiti željeni model automobila, dok sa rezervacijom pred sam put to ne mora da bude slučaj. Većina rent a car agencija poseduje bogat vozni park, sva vozila moraju da prođu strogu tehničku kontorolu i pre i posle najma automobila. 

Povoljnosti rent a car-a

Ako ste u Beogradu turistički rent a car vam se najviše isplati. Ukoliko želite jeftin rent a car Beograd sve što treba da uradite jeste da malo budete strpljiviji i da istražite na internetu vama najbolju opciju. Sama rezervacija vozila je jako jednostavna. Raspitajte se i o opciji rent a car bez depozita, pojedine agencije ga ne traže. Od dokumentacije prilažete ličnu kartu ili pasoš i vozačku dozvolu. Vozačku dozvolu morate posedovati bar dve godine. Takođe morate imati navršenu 21 godinu života. Uz uslugu rent a car-a olakšavate sebi obilazak grada ali i štedite vreme i novac. 

Povratak vozila

Iznajmljeno vozilo vraćate na lokaciju koju želite. Takođe ne mora biti ista lokacija sa koje ste preuzeli vozilo. Tako recimo ukoliko ste vozilo preuzeli na aerodromu Nikola Tesla isto možete vratiti na aerodrom Konstantin Veliki u Nišu. Povedite račina da vozilo preuzmete i vratite na vreme kako vam ne bi naplatili uslugu mnogo više. 

Još jedna topla preporuka je da prilikom preuzimanja vozila obratite pažnju na stanje automobila kako unutra tako i spolja i ukoliko primetite bilo šta neispravno ili sumnjivo odmah obavestitie predstavnike agencije kako ne biste plaćali za štetu koju niste počinili.