Opusti se

Teme koje će vam pomoći da se opustite

Zenske pidzame, bebi dol pidzame BOA

Odabir ženske pidžame za sebe ili kao sjajan poklon, vodi ka ariljskoj proizvodnji koja je dugi niz godina poznata po sjajnom kvalitetu i trajnosti. Fenomenalne kombinacije boja i tkanine od čistog pamuka ili sa dodatkom drugih materijala kao što je rastegljivi elastin, namenje su svim generacijama žena i muškaraca. 

Pored toga što su ženske pidžame prizvedene u Arilju, u nekoj od najpoznatijih firmi kao što je BOA, omiljene damama u bogatom asortimanu može se pronaći veliki broj modela za muškarce, ali i decu. Paleta proizvoda obuhvata muške i ženske pidžame, spavaćice za trudnice, porodilje i dojilje, kao i bebi dol, donji veš i niz drugih modela za udobno svakodnevno nošenje. Posebno su pidžame ženske popularne, jer su multifunkcionalne i jednostavne za održavanje.

Ženske pidžame iz Arilja kreiraju se od najfinijih materijala

Proverenost, ispitanost i izdržljivost uz antialergijska svojstva, osnovne su karakteristike koje treba da imaju svi odevni predmeti. Kako su pidžame ženske kompleti koji dolaze u neposredni dodir sa kožom, veoma je bitno da materijali budu prirodni i da odgovaraju svim generacijama. Ženske pidžame Arilje nemaju konkurenciju s obzirom da je najveći broj modela izrađen od 100% pamuka, što je dovoljan pokazatelj kvalitetnih svojstava. 

Za dodatni osećaj rasterećenja i komocije, sa pamučnom tkaninom kombinuje se i minimalni procenat elastina, što daje potrebnu rastegljivost. Najčešće je to odnos od 92% pamuka i 8% elastina, za savršenu mekoću i otpornost tkanine. Održavanje proverenih materijala jednostavno je i brzo uz mašinsko pranje čak i na visokim temperaturama, bez ikakvih promena boja i drugih karakteristika. Ono što se prirodno za pamuk, jeste da skupljanje po dužini i širini ne prelazi 2 ili 3 procenta, uz neprekidno pranje u veš mašini. 

Bebi dol pidžame – savršenost udobnosti

Kada su u pitanju pidžame, jedan poseban model je privukao dosta pažnje kako ženske tako i muške populacije. Naime, bebi dol pidžama je pidžama namenjena nežnijem polu i to naročito u toplije vreme. Bebi dol pidžama je dvodelni odevni komad koji se sastoji od kratkog šorca i majce. Ovi modeli pidžama su veoma udobni još ako su prozvedeni u nekoj od ariljskih firmi kao što je BOA Arilje koji koriste najfinije materijale za svoje proizvode, samo možete poželeti da imate takav bebi dol na sebi. Bebi dol pidžame čine dame veoma privlačnim muškarcima pa su često i odabirane kao pokloni za svoje drage dame.

Pidžame ženske su multifunkcionalne i moderno dizajnirane

Ženske pidžame Arilje mogu se pronaći u velikom broju modela, za sve uzraste nežnijeg pola, od najranijeg detinjstva. Vrlo su praktičan izbor, jer se nose kao neizostavan deo odevnih komada za spavanje, ali i za lenčarenje i uživanje tokom vikenda, večeri, odmora i često prazničnih dana. Multifunkcionalnost ogleda se u tome da su prosto namenjene svima, čak se kreiraju nestvarni modeli za period trudnoće i nakon porođaja. Za takve prilike i stanja popularnije su i traženije spavaćice za trudnice, kao i spavaćice za dojilje. 

Celokupan asortiman bogat je proizvodima među kojima sve generacije žena u skladu sa pojedinačnim ukusima mogu pronaći omiljene pidžame ženske i spavaćice koje će nositi sa velikim zadovoljstvom. Za pidžame ženske prodaja je na visokom nivou i zbog toga što se biraju kao unikatan, a istovremeno veoma koristan i dopadljiv poklon. Veoma su popularni praznični dvodelni kompleti muške i ženske pidžame dugačkih rukava i nogavica, sa identičnim dezenima i šarama. Pored toga, spavaćice za trudnice, kao i spavaćice za dojilje su savršen poklon koji se može koristiti dugi niz godina. 

Kako je za pidžame ženske prodaja na odličnom nivou kada su u pitanju ariljski modeli od čistog pamuka, jasno je da dame preferiraju kvalitetnu i isplativu kupovinu, kojom će dobiti niz pogodnosti za udobno nošenje. Ženske pidžame Arilje odišu mekoćom i nežnošću, mogu se svakodnevno nositi i održavati pranjem u veš mašini, zbog čega su izbor koji nema konkurenciju.