Opusti se

Teme koje će vam pomoći da se opustite

Ana Brnabić je izjavila da će modernizacijom železnice, izgradnjom brze pruge do Budmipešte biti otvoreni novi potencijali za ovaj kraj i konačno vratiti Palić na turističku kartu Evrope.

„Uz Ipsilon krak, koji je završen, krenuli smo u modernizaciju železnice, izgradnju brze pruge do Budimpešte, a već 2021. godine otvorićemo deonicu od Novog Sada do Kelebije. Brza pruga će otvoriti nove potencijale za ovaj kraj. Konačno radimo nešto da Palić vratimo na turističku mapu Evrope i od 2017. godine uložili smo više od dva i po miliona evra u sređivanje Palića, a u turistički kompleks koji se gradi dodatnih deset miliona evra“, rekla je Brnabićeva.

Dodala je nakon obilaska farme „Pušin“ u selu Tornjoš, da je politika Vlade koju vodi i predsednika Vučića da počinju nove projkete i završavaju stare koji su počeli pre više decenija.

„Ovde imamo investitore kao što su Simens, Kontinental, Norma grupa, Svarovski, dovodimo nove investitore, imamo jednu od bescarinskih zona u Srbiji, imamo više industrijskih parkova i znam da tu nemamo problem“, rekla je Brnabićeva u Subotici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *