Opusti se

Teme koje će vam pomoći da se opustite

„Budimka“ ponovo radi i to je veliki uspeh za Srbiju, rekao je predsednik Aleksandar Vučić tokom obilaska fabrike u Požegi.

„Da Budimka ponovo bude kao što je nekada bila“, poručio je Vučić i poželeo uspeh porodici Marković, novim vlasnicima fabrike.  

Predsednik je isprobao njene prve proizvode – džemove. 

„Probao sam organski džem od malina i odličan je. Takođe, probao sam mešanu marmeladu koju sam mnogo voleo sa palačinkama kada sam bio dečak“, istakao je Vučić.

Rekao je da je porodica Marković uspela i jednog sina da vrati iz Milana, kao i da će pokušati da vrati i drugog sina iz Londona.

„Budimka je izuzetan brend i mnogo sam srećan. Ovo je stvarno neka vrsta simbola. Važno je kada od potpune propasti i Srbijanke, Budimke, Džervina, Zlatnog delišesa i svega drugog što smo imali počnete da podižete te firme. Onda ljudi razumeju da sve možemo da uradimo“, naglasio je predsednik. 

Predsednik je tokom obilaska pogona, rekao da je to voćarski kraj, ali da ima i povrća, koje će obrađivati ta fabrika.

Kratko je porazgovrao sa zaposlenima, posebno sa radnicom koja je radila 32 godine u fabrici.

„Budimka“ je 2008. bila privatizovana, potom je otišla u stečaj. 

 

30 thoughts on “„Budimka“ ponovo na nogama

  1. Nastupil denь roždeniя u blizkogo druga, a я ne uspel nakopitь na podarok. Na pomoщь prišёl telegram-kanal novыe i maloizvestnыe MFO 2024, gde sobranы MFO, predlagaющie zaйmы na kartu bez otkaza i kruglosutočno. Oformiv zaяvku, я bыstro polučil denьgi, daže nesmotrя na svoю plohuю kreditnuю istoriю. Эto pozvolilo mne kupitь otličnый podarok i poradovatь druga. Očenь blagodaren kanalu za operativnuю pomoщь i rekomenduю vsem, kto iщet bыstrый zaйm.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *