Opusti se

Teme koje će vam pomoći da se opustite

Kako se navodi u saopštenju, letovima četvrtkom i nedeljom do glavnog aerodroma norveške prestonice, srpska nacionalna avio-kompanija ponovo će uspostaviti liniju na kojoj je do 2008. godine decenijama leteo njen prethodnik JAT.

Na taj način, „Er Srbija“ će omogućiti još bolju povezanost regiona sa Skandinavijom, uz pogodne konekcije iz Osla preko Beograda do Sarajeva, Tivta, Podgorice, Skoplja, Bukurešta, Sofije, Soluna i drugih destinacija u mreži srpske kompanije.

„Letovi između Osla i Beograda omogućiće građanima Norveške poreklom iz Srbije i drugih zemalja regiona da budu bolje povezani sa svojim porodicama i prijateljima koji žive na Balkanu. Istovremeno, očekuje se da ovi letovi doprinesu jačanju turističkih i poslovnih veza regiona i Skandinavije“, navodi se u saopštenju. 

Dodaju da će ta kompanija istovremeno u odnosu na ranije planove dodatno intenzivirati saobraćaj prema Italiji i Nemačkoj. Između Beograda i Milana, kao i Beograda i Diseldorfa, srpska nacionalna avio-kompanija sada će povećati broj letova i saobraćaće sedam puta nedeljno.

Uz nedavnu najavu povećanja nedeljne frekvencije ka Berlinu i Frankfurtu, Er Srbija će tokom špica sezone predstavljati glavnu sponu između regiona i Nemačke sa čak 31 direktnim letom nedeljno iz Beograda.

„Kada je reč o letovima do Milana, Er Srbija ostaje posvećena italijanskom tržištu na kome uspešno posluje još od ranih 1950-tih godina. Pri tome će biti zadržana popularna kombinacija jutarnjih i večernjih letova, pogodnih i za poslovna i za turistička putovanja“, navodi se u saopštenju.

Generalni direktor „Er Srbije“ Dankan Nejsmit navodi da nastavljaju da se i u, kako kažu,  ovim izmenjenim uslovima poslovanja prilagođavaju potražnji na tržištu i potrebama putnika.

„Izuzetno nas raduje što ćemo u našu mrežu uvrstiti još jedan od glavnih evropskih aerodroma i tako obezbediti povezanost sa Beogradom i preko Beograda ka širem regionu jugoistočne Evrope.  Kao lider u regionu, naša je obaveza da predvodimo oporavak avio-saobraćaja, posle svih izazova koji su ga zadesili,“ rekao je Nejsmit.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *