Opusti se

Teme koje će vam pomoći da se opustite

burme belo zlato cene

Kupovina burme za oba buduća supružnika može da bude lično njihov zadatak, ili deo poklona koji prema tradiciji daruju kumovi. Bez obzira na to ko finansira burme, važno je da budu odabrane na način koji će odgovarati željama mladenaca, ali i raspoloživom budžetu. Burme belo zlato cene dostupne su u velikom broju modela, a kao sve češći izbor parova magično ispunjavaju njihove potrebe u potrazi za savršenim prstenjem.

Nije uvek brzo i lako odabrati odgovarajuće burme belo zlato. Čak i kada se unapred napravi dogovor i donese odluka da je belo zlato pravi izbor, širok asortiman moderno opremljenih zlatara zaista ostavi bez teksta i mladence koji su se prethodno detaljno pripremili i informisali za efikasnu kupovinu. Zbog toga je važno voditi računa o osnovnim pravilima odabira najlepše, a potpuno odgovarajuće burme od belog zlata.

Odgovarajuća veličina, oblik i „udobnost“ burme

Kod burme je najvažnije da se može nositi svakodnevno, kao i da svako od supružnika može sebe zamisliti u budućnosti sa takvim prstenom na ruci. Prvobitno je važno odrediti odgovarajuću veličinu, posebno jer se modeli sa dodacima kao što su cirkoni najčešće ne mogu proširiti. Značajno je pretpostaviti da može doći do promene broja kilograma i u tom smislu burme ne smeju vremenom stezati prste. Uvek je bolje da dimenzija bude za pola broja veća, jer se vremenom prst desne ruke „navikne“ na svakodnevno nošenje, što će učiniti da prsten stoji odlično.

Burme belo zlato mogu se pronaći i u atraktivnoj i „komfornoj“ anatomskoj varijanti, koja podrazumeva specijalni dizajn prstena sa manjom težinom i oblikom koji će biti gotovo neosetan na prstu. Pored toga, stvar izbora mladenaca je da li će kupiti deblje ili tanje burme, kao i široke, srednje ili uske. Ipak, i u tom pogledu je važno voditi računa da burme ne budu predimenzionirane i kasnije nelagodne za nošenje. Optimalno rešenje za sve parove su burme belo zlato srednjih dimenzija, bilo da je u pitanju ravan ili zaobljen oblik.

Dizajn burme belo zlato stvar je ličnog izbora i budžeta

Kada se biraju burme belo zlato, prvobitno se razgledaju okom, komentarišu i tek onda pronalaze privlačni modeli čija udobnost se može „isprobati“ i stavljanjem na prst desne ruke. Zbog toga je veoma značajan prvi utisak koji će ostaviti, što je zadatak dizajna, estetike i „igre“ detalja. Burme belo zlato mogu da budu sjajne, polusjajne ili matirane, kao i potpuno jednostavne, odnosno bez dodataka, ili sa nizom unikatnih ideja. Najčešće se za ženske burme dodaju cirkoni, često i mešaju različite boje zlata, ali i stvaraju raznovrsne šare – linije, simboli, kao i njihove kombinacije.

Muškarci najčešće vole jednostavne burme, koje će se nositi u svim prilikama, što belo zlato zaista nenadmašno omogućava. Dame su te koje vole efektni, a skupoceni detalj kao što je dijamant, ali i simbolične oznake poput gravure inicijala i datuma, otisaka prsta i druge unikatne i personalizovane ideje za burme. Naravno, danas je sjajna odluka da svako od supružnika odabere posebno za sebe burmu, bez povezivanja identičnih modela, detalja, čak i boja zlata.

Pravilan odabir odgovarajuće burme belo zlato podrazumeva usaglašavanje želja i finansijskih mogućnosti parova, kao i otkrivanje ličnih preferencija. Svako od supružnika nosiće burme bez potreba za učestalim skidanjem, zbog čega je veoma značajno da odabere prema sopstvenom ukusu, stilu i željama, čak i kada će se u velikoj meri razlikovati od druge strane, jer je ključ odluke zadovoljstvo i dame i muškarca.