Opusti se

Teme koje će vam pomoći da se opustite

PR

Praznično „ludilo“ je pred nama, a ono sa sobom nosi mnogo, od kupovine poklona za najmilije do pripreme za najluđu noć. Prodavci se trude da svoj proizvod reklamiraju na najbolji mogući način, da daju popuste prolaznicima, ali i onima koji traže određene stvari preko sajtova i aplikacija. Okruženi smo irvasima, lampama, jelkama i Deda Mrazom, a najvažnije je pitanje šta će biti postavljeno ispod jelke.

Poznato je da u ovo doba godine vlada besparica, a poznato je da u januaru, a često i u februaru, sledi finansijski oporavak nakon novogodišnjih praznika. Porodica, prijatelji i svi naši najmiliji zaslužuju neki znak pažnje tokom praznika kako bismo svi što lepše ušli u naredni put oko Sunca.

Dakle, finansiranje u toku praznika je najvažnije pitanje, a mi vam ovom prilikom predstavljamo najlakši način da povećate svoj novogodišnji budžet za poklone i đakonije.

MerkurXtip organizuje novu akciju koja nagrađuje sportsko znanje, svi ljubitelji sportskog klađenja mogu svaki dan do 19. januara sledeće godine da osvoje 100.000 dinara i tako dopune svoj novogodišnji budžet. Najlepše je što će neko od srećnika, ali i ozbiljnih sportskih stručnjaka, svakog dana dobijati pomenutu sumu.

Sve što vam je potrebno da biste mogli da dobijete 100.000 dinara je da napravite dobitni tiket sa najvećom ukupnom kvotom, a evo kako to sve funkcioniše.

Uslov je da ste na tom „takmičarskom danu“ imali dobitan tiket sa najvećom pogođenom kvotom za taj dan. Veoma je važno znati da „takmičarski dan“ u MerkurXtipu počinje u 8 časova ujutro, a završava se sledećeg dana u 8 ujutro, odnosno narednog kalendarskog dana. Takođe je važno da se svi događaji iz pobedničke karte odvijaju u okviru 24 sata „takmičarskog dana“.

I najbolja vest za kraj je da se u izbor za nagradu računaju svi tiketi uplaćeni u MerkurXtip lokalima, kao i onlajn tiketi – preko Xtip naloga.

Rešite budžet za praznike na najlakši način uz MerkurXtip. Radujte se narednim danima i budite sigurni da će proći u najboljem mogućem raspoloženju, naravno začinjeno divnim poklonima jer je vreme za darivanje.